Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen!

Wij staan klaar voor jou om je persoonlijke doelen te bereiken!

Body Pump

Bodypump is een revolutionaire fitness workout van 50 minuten. Met behulp van een stang met gewichten komen alle spiergroepen aan bod. Een training voor zowel vrouwen als mannen zonder moeilijke choreografie.

Fitness met muziek

Bodypump kan het best worden omschreven als fitness op muziek, waarbij elke spiergroep gebruikt wordt. De oefeningen zorgen voor een veilige en effectieve training. De muziek zorgt voor plezier en motivatie. Muziek en training zijn dan ook niet van elkaar te scheiden.

Muziek, tempo en beweging

Bij de body pump les worden verschillende muzieknummers gebruikt. Iedere spiergroep heeft zijn eigen muzieknummer. Ieder stukje in de muziek staat voor een bepaalde beweging op een bepaald tempo. Elke les wordt er gezorgd voor variatie en uitdaging in de les. Dit wordt gedaan door elke les nieuwe nummers te gebruiken.

Kortom Body Pump is een nieuwe en unieke sensatie met veel afwisseling en een mooie uitdaging.

Gratis Proefles

Persoonlijke begeleiding
Individueel sportschema
Groepslessen
En meer...

Schrijf je direct in

Kies je eigen gewicht

De oefeningen worden uitgevoerd met een speciale stang: barbell genaamd. Het gewicht van de barbell kan men door het opleggen schijven zelf bepalen. Dat is een groot voordeel van Body Pump, omdat iedereen daardoor op zijn of haar niveau kan trainen. Beginners en gevorderden kunnen naast elkaar meedoen.

Naast de barbell wordt er gebruik gemaakt van een trainingsbankje. Hierop worden de liggende oefeningen uitgevoerd.

Energieverbruik en spierversteviging

De training is gericht op spierversteviging, afslanken en vergroten van het uithoudingsvermogen. De combinatie van een hoog energieverbruik en het verstevigen van de spieren maakt het de ideale training om snel in vorm te komen.

Meer weten over Body Pump?

Overtuigd en zin om te beginnen met body pump? Meld je dan aan voor een proefles. Geen proefles nodig, maar liever lid van Ponsen hier kan jij je aanmelden voor een abonnement. Kijk voor het actuele lesoverzicht en -tijden in het lestijden overzicht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een van onze fitnessinstructeurs.


Gratis proefles

Tijdens de eerste kennismaking plannen wij ruim de tijd in om jou een persoonlijke proefles te geven en te kijken wij welke sportdoelen je wilt behalen.

Impressie

Body pump Ponsen - Sport- en Gezondheidscentrum Ponsen Dinxperlo fitness
Body pump Ponsen - Sport- en Gezondheidscentrum Ponsen Dinxperlo fitness