Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen!

Wij staan klaar voor jou om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

Zumba

Wat is Zumba?

Zumba is een fitnessrage uit Amerika: een fitnessworkout waarbij gedanst wordt op Latijns-Amerikaanse muziek. Zumba betekent letterlijk: ‘snel bewegen en lol hebben’.

De les is makkelijk te volgen, kent geen ingewikkelde danspasjes en is dus voor iedereen geschikt! Door de aanstekelijk salsa-, merengue-, flamenco- en zelfs hiphop muziek is elke les weer een feestje. Je wordt er niet alleen vrolijk van, het is ook geen enkel probleem om de les vol te houden.

Is het effectief?

Ja zeker, doordat je continu in beweging bent, werk je intussen ook wat kilootjes weg. Zumba kan namelijk heel goed helpen om je gewenste gewicht te bereiken. Naast het verbranden van calorieën word je ook soepeler in de heupen en zul je merken dat je lichaam een stuk strakker en fitter wordt. Tijdens de les worden er behoorlijk wat calorieën verbrand, alleen merk je dat nauwelijks omdat het een echte fun-les is.

Gratis Proefles

Persoonlijke begeleiding
Individueel sportschema
Groepslessen
En meer...

Schrijf je direct in

Aanmelden of meer informatie over Zumba?

Kom eens meedoen met één van onze Zumba-lessen!? Meld je dan aan voor een proefles. Geen proefles nodig, maar liever lid van Ponsen hier kan jij je aanmelden voor een abonnement. Kijk voor het actuele lesoverzicht en -tijden in het lestijden overzicht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een van onze fitnessinstructeurs.

Gratis proefles

Tijdens de eerste kennismaking plannen wij ruim de tijd in om jou een persoonlijke proefles te geven en te kijken wij welke sportdoelen je wilt behalen.

Impressie

Zumba Ponsen stap naar links
Zumba Ponsen Eefke