Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen!

Wij staan klaar voor jou om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

Cardio training

Wat is cardio training?

Cardio training is een 30 minuten durende cardiovasculaire training. Bij een cardio training verbeter jij jouw conditie door een training te houden met een zo constant mogelijke hartslag.

Uitgebalanceerd programma

Na de warming-up en de rek- en strekoefeningen ga je op de aangewezen apparatuur oefeningen doen. Tijdens een cardio training fitness je onder begeleiding van een ervaren fitnessinstructeur zodat je de oefeningen altijd op de juiste wijze uitvoert. Aan het einde van de training vindt de cooling-down plaats.

Apparatuur

In onze moderne fitnessruimte staat een complete lijn aan cardio apparatuur. Deze apparaten worden gebruikt tijdens de cardio training. Bij het gebruiken van de cardio apparaten train je niet alleen je conditie, maar ook jouw spieren zoals de arm-, been- en rompspieren.

Waarom cardio training?

Onderzoek heeft uitgewezen dat een combinatie van krachttraining en conditietraining een goed effect heeft op het lichaam. U traint bij deze training de belangrijkste spier van uw lichaam: het hart!

De cardio training is goed te combineren met de staande rugscholing en liggende rugscholing.

Gratis Proefles

Persoonlijke begeleiding
Individueel sportschema
Groepslessen
En meer...

Schrijf je direct in

Aanmelden of meer informatie over cardio training?

Overtuigd en zin om te beginnen met cardio training? Meld je dan aan voor een proefles. Geen proefles nodig, maar liever lid van Ponsen hier kan jij je aanmelden voor een abonnement. Kijk voor het actuele lesoverzicht en -tijden in het lestijden overzicht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een van onze fitnessinstructeurs.


Gratis proefles

Tijdens de eerste kennismaking plannen wij ruim de tijd in om jou een persoonlijke proefles te geven en te kijken wij welke sportdoelen je wilt behalen.