Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen!

Wij staan klaar voor jou om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

BBB

Wat is BBB?

Zoals de afkorting BBB al doet vermoeden, staat deze les geheel in het teken van drie grote spiergroepen: Buik, Billen en Benen. BBB is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Hoe ziet BBB eruit?

Bij BBB worden verschillende vormen van bewegen gebruikt, zoals spierversterkende oefeningen met gewichten, lage intensiteit oefeningen en cardio oefeningen. Tijdens de BBB-les worden buik, billen en benen nog eens extra aangepakt door speciale spierverstevigende oefeningen. Ook wordt er getraind op maximale vetverbranding. De BBBles wordt op muziek gegeven en is daarom ook nog leuk om te doen.

Gratis Proefles

Persoonlijke begeleiding
Individueel sportschema
Groepslessen
En meer...

Schrijf je direct in

Voor wie is BBB?

Als jouw doel in shape blijven is, dan is BBB een perfecte training. Bij regelmatige training zie je na een tijdje het resultaat al in de spiegel. Je merkt snel hoe de BBB- spieren versterken en hoe ‘moeilijke’ oefeningen steeds gemakkelijker worden doordat je spierconditie toeneemt.

Aanmelden of meer informatie over BBB?

Overtuigd en zin om te beginnen met BBB? Meld je dan aan voor een proefles. Geen proefles nodig, maar liever lid van Ponsen hier kan jij je aanmelden voor een abonnement. Kijk voor het actuele lesoverzicht en -tijden in het lestijden overzicht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een van onze fitnessinstructeurs.

Gratis proefles

Tijdens de eerste kennismaking plannen wij ruim de tijd in om jou een persoonlijke proefles te geven en te kijken wij welke sportdoelen je wilt behalen.

Impressie

BBB 3
BBB 4
BBB 5
BBB 6