Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen!

Wij staan klaar voor jou om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

Conditie- & gezondheidstest

Tijdens de eerste kennismaking plannen we een afspraak in zodat we samen even rustig kunnen gaan zitten om jouw persoonlijke sportdoelen te bespreken. 

Wanneer je bij sportcentrum Ponsen lid wordt, kunnen wij in overleg een gezondheidstest uitvoeren. De gezondheidstest zal 20 Euro kosten en 30 minuten van jouw tijd in beslag nemen. Eventuele lichamelijke klachten, blessures en/of medicijngebruik worden doorgenomen.

We beginnen met het meten van de bloeddruk, vervolgens meten wij de lichaamslengte en de lenigheid, daarna meten we de lichaamssamenstelling (gewicht, vetpercentage, vochtgehalte en spiermassa). Aansluitend doen wij een cardio conditietest van vijf minuten, waarna jouw persoonlijk fitnessschema wordt samengesteld die precies aansluit op jouw wensen en sportdoelstellingen. 

De gezondheidstest vindt altijd plaats onder begeleiding van een van onze gediplomeerde fitnessinstructeurs of fysiotherapeuten. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag ernaar bij een van onze fitnessinstructeurs. 

Gratis proefles

Tijdens de eerste kennismaking plannen wij ruim de tijd in om jou een persoonlijke proefles te geven en te kijken wij welke sportdoelen je wilt behalen.

Impressie

Conditie- & gezondheidstest Ponsen kennismakingsgesprek
Conditie- & gezondheidstest Ponsen - Sport- en Gezondheidscentrum Ponsen - Fitness
Conditie- & gezondheidstest Ponsen kennismakingsgesprek
Conditie- & gezondheidstest Ponsen kenningsmakingsgesprek hartslagmeting