Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen!

Wij staan klaar voor jou om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

Hatha Yoga

Wat is hatha yoga?

Bij yoga gaat het om verbinding.

Het ‘verbinden’ slaat op het verenigen van lichaam en geest en dit kunnen we doen door middel van de ademhaling .De Yoga houdingen dagen je op fysiek gebied uit. Je wordt meer bewust van je lichaam en hoe het werkt. De houdingen zijn er voor bedoeld om je zowel je lichaam als geest te trainen en geven je meer kracht, maken je flexibeler en bevorderen je balans. Hierdoor kan de energie beter door je lichaam stromen en zal je lichaam beter gaan functioneren en voel jij jouzelf energieker. Het helpt dus goed voor als je je futloos en vermoeid voelt. Door op de juiste manier te ademen wordt ook het zuurstof gehalte in je lichaam hoger, waardoor spieren en organen meer brandstof kunnen maken en kunnen krijgen.

Waarom hatha yoga?

Steeds meer mensen hebben behoefte aan een goede balans tussen lichaam en geest. In ons dagelijks leven wordt die balans nog wel eens verstoord. Yoga kan ervoor zorgen dat je lichaam en geest weer in evenwicht komen. Dankzij verschillende yoga-oefeningen maak je je lichaam en geest weer flexibel en levendig en leer je beter te luisteren naar je lichaam.

Gratis Proefles

Persoonlijke begeleiding
Individueel sportschema
Groepslessen
En meer...

Schrijf je direct in

Hoe werkt hatha yoga?

Tijdens de lessen hatha yoga worden verschillende houdingen uitgevoerd en wordt er zo een goede verbinding tussen lichaam en geest gecreëerd. Al deze oefeningen moeten ervoor zorgen dat je meer kracht en energie uit je lichaam en geest kunt halen. Maar waar yoga vooral om draait, is dat het moet zorgen voor een algeheel gevoel van ontspanning en rust.

Aanmelden of meer informatie over hatha yoga?

Overtuigd en zin om te beginnen met hatha yoga? Meld je dan aan voor een proefles. Geen proefles nodig, maar liever lid van Ponsen hier kan jij je aanmelden voor een abonnement. Kijk voor het actuele lesoverzicht en -tijden in het lestijden overzicht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een van onze fitnessinstructeurs.

Gratis proefles

Tijdens de eerste kennismaking plannen wij ruim de tijd in om jou een persoonlijke proefles te geven en te kijken wij welke sportdoelen je wilt behalen.

Impressie

Yoga Ponsen - Sport- en Gezondheidscentrum Ponsen Dinxperlo fitness
Yoga Ponsen - Sport- en Gezondheidscentrum Ponsen Dinxperlo fitness