Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen!

Wij staan klaar voor je om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

GH Sport- en ontspanningsmassage
GH sport- en ontspanningsmassage

Mijn naam is Gonnie Hofs en ben sinds 2019 eigenaar van GH Sport- en ontspanningsmassage.

GH Sport- en ontspanningsmassage draagt graag bij in jouw welzijn! Het is voor iedereen belangrijk om goed voor zichzelf te zorgen, daarbij hoort ook goed zorgen voor je lichaam. Voor mij als (sport)masseur ligt hierin een belangrijke taak.

Massage speelt een belangrijke rol bij zowel herstel van de spieren als ook bij het voorkomen van spierblessures. Samen met jou kijken we wat jij nodig hebt en start er een massageplan.

Mijn doel als masseur is om jou weer beter te laten voelen. Het ultieme doel hierbij is om jou relaxt, fit en met minder klachten tevreden de praktijk te verlaten.


GH Sport- en ontspanningsmassage is er voor zowel leden als niet-leden van Fitnesscentrum Ponsen. Wij zijn niet aangesloten bij zorgverzekeraars, hierdoor zal er geen vergoeding zijn vanuit jouw zorgverzekering.

Waarom GH Sport- en ontspanningsmassage?

Het is belangrijk dat we in deze gehaaste wereld, waarin er veel van je verwacht wordt of waarin jij veel van jezelf vraagt, om de rustmomenten te nemen. Massage is een goed middel om te ontspannen en te herstellen op zowel fysiek als mentaal vlak.

Door middel van massage zorg je voor een goede doorbloeding van de spieren. Hierdoor worden afvalstoffen, die zijn veroorzaakt door stress of inspanning, beter afgevoerd. Bovendien zorgt massage ervoor dat de spieren weer beter worden gevoed en dit bevordert het herstel na fysieke inspanning

Wat doet massage voor je?

  • Weerstand verhogen
  • Klachten verminderen
  • Fitter en energieker gevoel
  • Minder stress
  • Stimulering van het geluksgevoel

Ik hoop je snel te mogen ontvangen in mijn massagepraktijk in Dinxperlo.

Openingstijden

De massagepraktijk van Gonnie Hofs is geopend op de volgende dagen:

Woensdag

Zaterdag

Aanmelden

Heb jij nog vragen of wil je een afspraak maken? Dan kan je snel en eenvoudig contact opnemen met Gonnie Hofs. Contact opnemen met de massagepraktijk kan door te bellen naar +31 6 20671090 of vul het onderstaande contactformulier in.

GH Sport- en ontspanningsmassage vind je op de eerste verdieping van het Sportcentrum Ponsen in Dinxperlo.