Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen!

Wij staan klaar voor jou om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

Pilates

Bij Pilates gaat het om een combinatie van spierversterkende oefeningen en veel stretchoefeningen. Daardoor gebruik je vooral je diep gelegen spieren, die bij bijvoorbeeld fitness of bodypump minder aan bod komen.

Body en mind les

Pilates is ontwikkeld voor het creëren van de juiste balans tussen een gezond lichaam en een gezonde geest. Doordat je bij iedere oefening meerdere spiergroepen tegelijk traint, zul je je goed moeten concentreren omdat je anders de oefening niet goed kunt uitvoeren. Daarom noemen ze het een les voor body en mind.

Totaalverbetering

Door mee te doen aan een pilatesles zul je snel merken dat je spieren sterker worden, dat je houding verbetert en dat je een gestroomlijnd figuur krijgt. Dit komt doordat je spieren bij Pilates niet opgepompt worden maar juist weer langer worden. Hierdoor zul je bovendien snel leniger worden.

Gratis Proefles

Persoonlijke begeleiding
Individueel sportschema
Groepslessen
En meer...

Schrijf je direct in

Hoe verloopt een Pilates les?

  • We beginnen de les altijd met een paar ademhalingsoefeningen. Zo leer je steeds beter hoe je vanuit een staande of liggende oefening moet ademen.
  • Hierna volgt de warming-up. Je lichaam wordt voorbereid op de grondoefeningen.
  • Daarna gaan we verder met de oefeningen op de mat.
  • De les wordt afgesloten met een paar ontspanningsoefeningen, zodat we lekker even onze mind leeg kunnen maken.

Meer weten over Pilates?

Kom eens meedoen met één van onze Pilateslessen!? Meld je dan aan voor een proefles. Geen proefles nodig, maar liever lid van Ponsen hier kan jij je aanmelden voor een abonnement. Kijk voor het actuele lesoverzicht en -tijden in het lestijden overzicht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een van onze fitnessinstructeurs.

Gratis proefles

Tijdens de eerste kennismaking plannen wij ruim de tijd in om jou een persoonlijke proefles te geven en te kijken wij welke sportdoelen je wilt behalen.

Impressie

Pilates Ponsen - Sport- en Gezondheidscentrum Ponsen Dinxperlo fitness
Pilates Ponsen - Sport- en Gezondheidscentrum Ponsen Dinxperlo fitness