Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen!

Wij staan klaar voor jou om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

Personal Training

Wat is personal training?

Bij personal training heb jij als sporter een individuele trainer. Hij/zij helpt jou op het gebied van beweging, voeding en mentale coaching. In overleg met jou zet de personal trainer een trainingsschema voor jou op. Dit traingsschema wordt opgezet aan de hand van jouw doel: afvallen, sterker worden, beter in je vel zitten, revalidatie of wat jou doel ook is.

 

Elk mens is uniek, dus zal elk trainingsschema uniek zijn en afgestemd worden op de wensen, behoeften en de conditie van de sporter.

Personal training bij Ponsen

De personal training bij Fitnesscentrum Ponsen start met een gesprek bij jouw personal trainer over onder andere: jouw doelen, gezondheid en verwachtingen. Na het gesprek met jouw trainer gaat de personal trainer een trainingsschema opzetten voor 12 weken. Daarnaast kan jij bij de diëtiste langsgaan voor uitleg over voeding.

Na 12 weken kan jij er voor kiezen om een nieuw contract te onderteken voor 12 weken. Kies jij niet voor een nieuw contract dan stopt de personal training.


Een mooi extraatje is de groepsgrootte waarin de personal training gegeven wordt. Je kan er voor kiezen om alleen deel te nemen aan de personal training, maar je kan ook samen met vrienden/bekenden/familie deelnemen aan de personal training. De maximale groepsgrootte is namelijk 4 personen. Hierdoor wordt de personal training nooit saai en je kan elkaar aanmoedigen. Natuurlijk is het geen probleem als jij alleen deel wil nemen aan de personal training.


De personal trainer bij Sport- en Gezondheidscentrum Ponsen is Nick Ponsen.

Begin vandaag nog en meld je aan!

Aanmelden kan door een bericht te sturen naar 06-57022962 of via één van onze medewerkers van sport- en gezondheidscentrum Ponsen.


Ook niet-leden van Ponsen kunnen deelnemen aan de personal training.

De trainer

Personal training 3

Ik ben Nick Ponsen en trainer bij Fitnesscentrum Ponsen.

Nick Ponsen

Aanmelden

Tijdens de eerste kennismaking plannen wij ruim de tijd in om jou een persoonlijke proefles te geven en te kijken wij welke sportdoelen je wilt behalen.