Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen

Wij staan klaar voor jou om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

Spinning

Wat is spinning?

Spinning kunnen we het beste omschrijven als binnen fietsen. Spinning is de manier om warm, droog en in een gezellige groep je kilometers te maken. Liefhebbers van spinning draaien wekelijks één of meerdere malen hun rondjes in onze spinningruimte. Natuurlijk is buiten fietsen het leukst maar vooral op druilerige of koude dagen heeft binnen trainen wel zo zijn voordelen.

De spinningles duurt 45 minuten en kan je geheel op jouw eigen niveau doen. Spinning is meefietsen in een peloton, maar niemand blijft achter. De training is iedere week weer heel gevarieerd en wordt ondersteund door leuke muziek. Een langzaam nummer betekent vaak een zittende of staande klim, terwijl een opzwepend nummer een hoger beentempo vraagt.

De spinningsbike

De spinningbike is een vaste stilstaande fiets die is uitgerust met een vliegwiel. Dit vliegwiel is gecombineerd met een doortrapsysteem. Dit zorgt ervoor dat er gemakkelijk een groot aantal omwentelingen per minuut kan worden gehaald. Met de break bepaal je de pedaalweerstand, zo kun je bergklim of harde tegenwind nabootsen.

Gratis Proefles

Persoonlijke begeleiding
Individueel sportschema
Groepslessen
En meer...

Schrijf je direct in

Voor wie is spinning?

Spinning is een ideale vervanging van een intervaltraining op de weg. De training verhoogt de anaerobe drempel, de zuurstofopname neemt toe en het is buitengewoon goed voor je souplesse. Bovendien krijg je meer kracht door de krachtblokken in de training. Spinning: de manier om in korte tijd in vorm te raken en te blijven.

Aanmelden of meer informatie over spinning?

Overtuigd en zin om te beginnen met spinning? Meld je dan aan voor een proefles. Geen proefles nodig, maar liever lid van Ponsen hier kan jij je aanmelden voor een abonnement. Kijk voor het actuele lesoverzicht en -tijden in het lestijden overzicht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een van onze fitnessinstructeurs.


Gratis proefles

Tijdens de eerste kennismaking plannen wij ruim de tijd in om jou een persoonlijke proefles te geven en te kijken wij welke sportdoelen je wilt behalen.

Impressie

Spinning Sport- en Gezondheidscentrum Ponsen Dinxperlo fitnesscentrum