Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen!

Wij staan klaar voor jou om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

Fitness

Fitness wás en is nog steeds onze kracht! Ons aanbod aan fitnessapparatuur is zeer gevarieerd en is geschikt voor zowel beginners als de doorgewinterde sporter! Centraal staat de professionele begeleiding van onze ervaren fitnessinstructeurs. Zij zorgen ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert en hiermee verdere blessures voorkomt. Naast krachttraining zijn wij ook gespecialiseerd in de nabehandeling of het herstellen van verschillende klachten. Denk hierbij aan een hernia, reumatische knie- of heupklachten. Naar wens gaan wij vrijblijvend met je aan de slag om een persoonlijk trainingsschema voor je samen te stellen. Wij motiveren je graag om je persoonlijke doelen te bereiken!  

Stilzitten ligt niet in onze aard; we blijven vernieuwen en innoveren. Daarom fitness je bij ons altijd op de nieuwste fitness apparatuur! Wat kan je bij ons vinden? Onder andere:

  • Loopbanden
  • Crosstrainers
  • Roeitrainers
  • Fietsen
  • Dumbells
  • TRX-banden
  • Fitnessapparaten
  • Crossfit rack

Vrijwel alle apparaten zijn uitgerust met een hartslagmeter; zo train je altijd in de juiste trainingszone.

Gratis Proefles

Persoonlijke begeleiding
Individueel sportschema
Groepslessen
En meer...

Schrijf je direct in

Kies voor krachttraining, conditietraining of een andere les. Welke vorm van fitness je ook kiest, fitnessen doe je bij ons op jouw manier en tempo. Wil je graag onder persoonlijke begeleiding sporten? Wil je meer leren over hoe bepaalde apparaten werken of welke oefeningen er zijn om jouw sportdoel te bereiken? Dat kan! Lees meer over sporten onder begeleiding.

Fitness voor jongeren

Ben je onder de 16 jaar? Dan bieden wij speciale jeugdfitness aan. Voor jongeren in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 15 jaar gelden er bepaalde regels omdat het zonder de juiste begeleiding niet verantwoord is. In het kort, wat jeugdfitness inhoudt: je fitnesst altijd onder de juiste begeleiding van onze fitnessinstructeur met kennis van krachttraining bij jongeren. En je fitnest met een fitnessschema dat bij jouw leeftijd, vitaliteits- en sportdoelstellingen past.

Lees meer over jeugdfitness.

Fitness voor senioren

Het is geen geheim dat een goede gezondheid bijdraagt aan een hogere leeftijdsverwachting, en hoe ouder we worden des te belangrijker het is dat we regelmatig blijven bewegen. Daarom speciaal voor senioren: senioren fitness. Senioren fitness is een mooie toevoeging aan de dagelijkse beweging en het moet ervoor zorgen dat je lichaam soepel blijft. Door een soepel lichaam beperk je de kans dat je letsel overhoudt aan een valpartij. Ook kan senioren fitness bijdragen aan het verlagen van de bloeddruk, creëren van sterkere botten en loopt de natuurlijke afname van spiermassa een vertraging op. Lees meer over seniorenfitness.

Aanmelden of meer informatie over fitness?

Overtuigd en zin om te beginnen met fitness? Aanmelden is zo gebeurd! Toch eerst meer informatie over fitness of meedoen aan een gratis proefles? Neem dan contact met ons op of vraag ernaar bij een van onze fitnessinstructeurs. Natuurlijk kan jij altijd eerst een proefles uitproberen, voor deelname aan een proefles klik hier.

Gratis proefles

Tijdens de eerste kennismaking plannen wij ruim de tijd in om jou een persoonlijke proefles te geven en te kijken wij welke sportdoelen je wilt behalen.

Impressie

Fitness - Sport- en Gezonheidscentrum Ponsen Dinxperlo - fitnesscentrum
Fitness Ponsen Sport- en Gezondheidscentrum Dinxperlo
Fitness Ponsen Sport- en Gezondheidscentrum Dinxperlo
Fitness Ponsen Sport- en Gezondheidscentrum Dinxperlo
jeugdfitness - Sport- en Gezonheidscentrum Ponsen Dinxperlo - fitnesscentrum
Fitness Ponsen Sport- en Gezondheidscentrum Dinxperlo