Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen!

Wij staan klaar voor jou om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

Jeugdfitness in groepsverband

Wij bieden speciaal voor jongeren in de leeftijdscategorie van 8 tot 13 jaar jeugdfitness aan. Jij gaat bezig met een eigen trainingsschema samen met andere jeugdigen. Het is ook nog eens hartstikke leuk! Je kan samen met jouw vrienden en vriendinnen sporten. Er is ook altijd een trainer aanwezig, die jou gaat helpen.

Wij helpen je graag bij het fitnessen! Jong geleerd is oud gedaan én je sport ook nog eens samen super leuk en gezond.

Jeugd

Persoonlijke begeleiding
Individueel sportschema
Groepslessen
En meer...

Schrijf je direct in

Waarom jeugdfitness?

Bij jeugdfitness sport je in groepsverband, onder begeleiding van een fitnessinstructeur met kennis van krachttraining bij jongeren. Samen leer je alles over fitness: hoe de apparaten werken en welke spieren je er mee kunt trainen, hoe je oefeningen moet uitvoeren. Door de juiste begeleiding en fitness schema op maat willen we voorkomen dat je lichaam overbelast raakt, of dat je een verkeerde houding aanneemt. Wil je meer weten wat sporten onder begeleiding inhoudt? Dat kan! Neem dan contact met ons op via de contactpagina op deze website.

Conditieverbetering en spierversterking

De belangrijkste trainingseffecten van fitness is het verbeteren van de conditie, spierversterking en het verbeteren van de lichaamshouding. Samen met jou gaan we kijken wat voor trainingsschema bij je past en welke oefeningen jij kan uitvoeren. De jeugdfitness kan ook gegeven worden in een circuit of spelvorm.

Aanmelden of meer informatie over jeugdfitness?

Overtuigd en zin om te beginnen met jeugdfitness? Meld je dan aan voor een proefles. Geen proefles nodig, maar liever lid van Ponsen hier kan jij je aanmelden voor een abonnement. Kijk voor het actuele lesoverzicht en -tijden in het lestijden overzicht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een van onze fitnessinstructeurs.


Jeugdfitness is er iedere woensdagmiddag. Wij hanteren een lager tarief voor jeugdigen.

Gratis proefles

Tijdens de eerste kennismaking plannen wij ruim de tijd in om jou een persoonlijke proefles te geven en te kijken wij welke sportdoelen je wilt behalen.