Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen!

Wij staan klaar voor jou om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

Buiten sporten

Voor wie is buiten sporten?

Toch meer een buitenmens maar nog nooit aan buiten sporten gedacht? Naast de verschillende trainingen voor binnen, kun je bij ons ook buiten sporten. Doe bijvoorbeeld mee aan een strongfitles of circuittraining onder begeleiding van een fitnessinstructeur.

Waarom buiten sporten?

Buiten sporten doe je op wisselende locaties op eigen terrein, zodat je minder snel verveeld raakt en kan genieten van de omgeving en buitenlucht. Tijdens deze intensieve training werk je aan kracht, conditie en een hoge calorieverbranding. En schijnt de zon? Dan pak je ook nog wat extra vitamine D mee! Maak je hoofd leeg, door lekker te sporten in de buitenlucht.

Je sport in groepsverband en motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven voor een fitter en sterker lichaam. Veel leuker en gezelliger dan in je eentje zwoegen en zweten toch?

Gratis Proefles

Persoonlijke begeleiding
Individueel sportschema
Groepslessen
En meer...

Schrijf je direct in

Waar buiten sporten?

Ons buitenterrein is perfect voor verschillende soorten activiteiten. In de toekomst zullen wij onze lessen op het buitenterrein gaan uitbreiden.

Aanmelden of meer informatie een van onze buitensporten?

Overtuigd dat je toch ook wel een beetje een buitenmens bent, en dat buiten sporten iets voor jou is? Aanmelden is zo gebeurd. Kijk voor het actuele lesoverzicht en tijden in onze agenda. Toch eerst meer informatie over de verschillende buitensporten of meedoen aan een gratis proefles? Neem dan contact met ons op of vraag ernaar bij een van onze fitnessinstructeurs.

Gratis proefles

Tijdens de eerste kennismaking plannen wij ruim de tijd in om jou een persoonlijke proefles te geven en te kijken wij welke sportdoelen je wilt behalen.