Bei Ponsen trainierst Du in gemütlicher und entspannter Atmosphäre!

Das Team von Ponsen steht bereit, Dir zu helfen, Deine persönlichen Ziele zu erreichen.

Personal Training

Was ist Personal Training?

Bij personal training heb jij als sporter een individuele trainer. Hij helpt jou op het gebied van beweging, voeding en mentale coaching. In overleg met jou zet de personal trainer een trainingsschema voor jou op. Dit trainingsschema wordt opgezet aan de hand van jouw doel: afvallen, sterker worden, beter in je vel zitten, revalidatie of wat jou doel ook is.

 

Jeder Mensch ist einzigartig, und so wird auch jeder Trainingsplan individuell auf die Wünsche, Bedürfnisse und den Zustand des Sportlers zugeschnitten.

Personal training bei Ponsen

De personal training bij Fitnesscentrum Ponsen start met een gesprek bij jouw personal trainer over onder andere: jouw doelen, gezondheid en verwachtingen. Na het gesprek met jouw trainer gaat de personal trainer een trainingsschema opzetten dat aansluit op jouw gekozen lessenpakket.

Als jouw lessenpakket is afgesloten, kan jij er voor kiezen om een nieuw contract te onderteken. Kies jij niet voor een nieuw contract? Dan stopt de personal training.


Een mooi extraatje is de groepsgrootte waarin de personal training gegeven wordt. Je kan er voor kiezen om alleen deel te nemen aan de personal training, maar je kan ook samen met vrienden/bekenden/familie deelnemen aan de personal training. De maximale groepsgrootte is 2 personen: je kan dus kiezen tussen een solo- of duotraining. Hierdoor wordt de personal training nooit saai en je kan elkaar aanmoedigen.


De personal trainer bij Sport- en Gezondheidscentrum Ponsen is Nick Ponsen.

Beginnen Sie heute noch und melde dich an!

Personal Trainer bei Fitnesscentrum Ponsen ist Nick Ponsen@ponsensport.nl of telefonisch 0315 - 65 29 98 via één van onze medewerkers van sport- en gezondheidscentrum Ponsen.


Auch Nicht-Mitglieder von Ponsen können an dem Personal Training teilnehmen.

De trainer

Personal training 3

Nick Ponsen

Ik ben Nick en ik ben geboren en getogen in de sportschool! Ik sta klaar om jou te helpen met al jouw persoonlijke doelen: groot en klein. Ik geef iedereen gevarieerde training op maat op de manier hoe die bij jou en jouw doelen past.

Jouw doel kan heel divers zijn en kan variëren van afvallen tot het verhelpen van lichamelijke klachten. Ook kan ik jou helpen met jouw zelfbeeld!


Nicks Specialisme(s):

  • Klantgericht
  • Makkelijk en fijn persoon in de omgang


Anmelden

Bei unserem ersten Treffen nehmen wir uns viel Zeit, um dir ein persönliches Probetraining zu geben und herauszufinden was deine persönlichen Ziele sind. Vereinbare doch gerne ein kostenloses und unverbindliches Probetraining!