Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen!

Wij staan klaar voor je om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

Spinning instructeur

Sta jij te springen om voor een groep te staan? Maakt het enthousiasmeren van andere mensen jou gelukkig? Kan jij stimuleren, corrigeren en motiveren? Dan ben jij aan het juiste adres bij ons! Graag willen wij ons team uitbreiden met een spinning instructeur op ZZP-basis. (werkdagen en uren in overleg)


Wij zijn een fitnesscentrum met meer dan 35 jaar ervaring, waarbij een huiselijke sfeer en plezier bij het sporten centraal staan. Als spinning instructeur bij Ponsen maak jij deel uit van een hecht team. Bij team Ponsen voel jij je snel thuis. Samen sta je sterker!


Wat ga jij doen als spinning instructeur?

Als spinning instructeur zal jij één of twee lessen gaan verzorgen per week in onze spinningruimte. Jij vindt het fantastisch om tijdens de spinningles te kunnen freestylen en je eigen draai aan de les te kunnen geven. Dit betekent dat het bedenken van een les, een les aanpassen én variatie toebrengen in de les voor jou geen probleem is. Jij kunt onze groepsleden blijven uitdagen! Jij bent de reden dat mensen graag naar de les komen; vanwege jouw passie, enthousiasme en gedrevenheid. Hierdoor krijg je makkelijk mensen mee en zorg je dat mensen het beste uit zichzelf halen tijdens de les.


Jouw profiel

Een instructeur die een kick krijgt van mensen blij maken tijdens te les

Een instructeur die gemakkelijke lessen kan bedenken en freestylen waar nodig

Jij kan enthousiasmeren, motiveren en corrigeren

Wonende in de buurt van Dinxperlo

Wat bieden wij?

Een energieke en gezellige werkomgeving

Een goed salaris

De leukste collega’s die je graag helpen om de fijne kneepjes van het vak te leren

Flexibiliteit: jouw werkdagen en uren staan open voor overleg

Indien gewenst mag je een cursus volgen om jezelf te ontwikkelen op het gebied van lesgeven


Interesse?

Herken jij jezelf in de vacature en wil jij onderdeel worden van Team Ponsen? Reageer dan snel op de vacature! Stuur je cv en motivatiebrief naar Ponsen. Je kan snel en makkelijk solliciteren via de website.