Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen!

Wij staan klaar voor je om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

Groepslesinstructeur

Word jij helemaal enthousiast van sport en ben jij goed in het omgaan met mensen? Dan is Fitnesscentrum Ponsen op zoek naar jou!


Wij zijn een fitnesscentrum met meer dan 35 jaar ervaring, waarbij een huiselijke sfeer en plezier bij het sporten centraal staan. Als groepslesinstructeur bij Ponsen maak jij deel uit van een hecht team. Bij team Ponsen voel jij je snel thuis. Samen sta je sterker!


Met jouw passie voor sport kan jij onze leden motiveren om toch net dat beetje extra te geven. Als groepslesinstructeur ben je er voor verantwoordelijk om leuke en diverse groepslessen te geven. Daarnaast probeer je de lessen zo veel mogelijk op de wensen en behoeften van de groep aan te laten sluiten.


De groepslessen die jij gaat geven, worden in overleg besproken. Je kan een bestaande groepsles geven, maar ook een nieuwe les opzetten. Bestaande groepslessen die jij kan geven zijn: BBB, Body Pump, Zumba, Spinning en nog veel meer.

Wat ga jij doen?

Geven van leuke en diverse groepslessen

Motiveren van leden

Creëren van een groepsdynamiek binnen de groep

Wie ben jij?

Je bent een sportliefhebber

Je vindt het leuk om mensen te helpen

Je bent in bezit van een diploma of bent bereid cursussen te volgen

Je bent zelfverzekerd, behulpzaam en sociaal

Beheersing van de Duitse taal is een pré

Wat krijg jij?

Een gevarieerde baan

Optie tot een vast contract

Eigen inbreng wordt gestimuleerd

Interesse?

Herken jij jezelf in de vacature en wil jij onderdeel worden van Team Ponsen? Reageer dan snel op de vacature! Stuur je cv en motivatiebrief naar Ponsen. Je kan snel en makkelijk solliciteren via de website.