Voedingsadvies & lifestylecoaching

Wij staan klaar voor jou om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

Wat is voedingsadvies & lifestyle coaching?

Wil jij je gezondheid verbeteren, lichamelijke doelen bereiken of uw voedingspatroon optimaliseren naast uw sportmomenten? Dan kunnen wij je hierin begeleiden. Samen gaan we opzoek naar jouw wensen en behoeften en maken we een plan op maat. Voor een gezonde leefstijl spelen verschillende factoren een rol. Bewegen en voeding zijn factoren die je niet los van elkaar kunt bekijken wanneer je jouw ware doel wilt bereiken.

Waar kunnen wij bij helpen:

Gezonde leefstijl
Gewicht verliezen
Fitter voelen
Opbouwen van spiermassa
Sport in combinatie met voeding
Andere vraagstukken rondom voeding en leefstijl

Heb je vragen over voeding, twijfel je of je wel de goede keuzes maakt in uw voeding of zoekt u een stok achter de deur om uw gezonde leefstijl echt door te zetten? Dan staat Séline voor jou klaar. Neem gerust vrijblijvend contact op of spreek Séline of een van de andere medewerkers aan.

Aanmelden of meer info over voedingsadvies & lifestylecoaching?

Aanmelden voor voedingsadvies en leefstijl coaching is zo gedaan. Na uw aanmelding volgt een intakegesprek waar naar alle vlakken van uw leefstijl wordt gekeken. Samen bekijken we waar voor jou winst te behalen valt. Met jouw doel als basis maken we een persoonlijk plan. Tijdens het proces word je zo lang als jij er behoefte aan hebt begeleid naar een gezondere leefstijl. Benieuwd waar er voor jou winst te behalen valt op het gebied van voeding en leefstijl? Meld je dan aan via het onderstaande aanmeldformulier!

Aanmelden – Voedingsadvies

Tijdens de eerste kennismaking plannen wij ruim de tijd in om jou een persoonlijke proefles te geven en te kijken wij welke sportdoelen je wilt behalen.