Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen!

Wij staan klaar voor je om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

Natuurlijk Fit met Brigitta
Natuurlijk Fit met Brigitta 3

Even voorstellen

Hoi, mijn naam is Brigitta Kruse. Sinds 2016 ben ik als orthomoleculair therapeut gestart met Natuurlijk Fit met Brigitta. Sinds kort zijn daar twee webshops aan toegevoegd, waarbij alles draait om verantwoord gebruik van kwalitatief goede voedingssupplementen. Hieronder vertel ik je meer over mijn diensten.

Je vindt mij iedere maandagochtend van 9:00 tot 12:00 uur bij Fitnesscentrum Ponsen. Loop gerust eens binnen voor een vrijblijvend advies op het gebied van gezondheid, voeding en aanvullende voedingsstoffen. Met enthousiasme vertel ik je welke kleine aanpassingen voor jou het verschil kunnen maken.

Ik hoop je snel bij Fitnesscentrum Ponsen te ontmoeten,

Liefs, Brigitta

  • Natuurlijk Fit met Brigitta
  • Verantwoord Supplementen Gebruik
  • Vitamine Maand-, Kwartaal- en Jaarbox
Natuurlijk Fit met Brigitta

Natuurlijk Fit met Brigitta

Natuurlijk Fit met Brigitta is hét online platform voor natuurlijke gezondheid. Ik geloof in het principe: ‘Voorkomen is beter dan genezen’. Geen symptoombestrijding, maar juist aan de slag met het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam.


We doen het samen

DOEN staat voor Durven, Omdenken, Experimenteren, Nieuwe leefstijl. De start ligt bij jou, de ondersteuning doe ik. Met de juiste professionele informatie sta ik virtueel naast je. Samen schakelen we om van een onbewuste naar een bewuste leefstijl. Je leert anders kijken naar gezondheid, beweging en ontspanning. De focus ligt op wat je wél kunt. Met de online tips over voeding, beweging en ontspanning, met de bijbehorende recepten en geschikte supplementen geef ik je net dat zetje extra, dat je nodig hebt om aan de slag te gaan

Geef om jezelf en om een goede gezondheid!

Verantwoord Supplementen Gebruik

Verantwoord Supplementen Gebruik

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor jouw gezondheid. Daarom leveren wij uitsluitend producten die geen overbodige hulpstoffen bevatten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Als orthomoleculair therapeut geef ik graag advies over welke producten het beste bij jou passen. Er is veel aandacht voor de inzet van de juiste producten op het juiste moment, het op- en afbouwen van voedingssupplementen en de wisselwerking met medicatie.

Ben je benieuwd naar wat jij nodig hebt?

Ik help je met al je vragen op het gebied van verantwoord gebruik van voedingssupplementen. Ik geloof in goed advies voor het ondersteunen en verbeteren van jouw gezondheid. Daarom help ik je graag met het vinden van de juiste voedingssupplementen, die hier aan bijdragen

Wil je graag een goede keuze maken? Loop eens binnen voor vrijblijvend professioneel advies.

Vitamine Maand-, Kwartaal- en Jaarbox

Vitamine Maand-, Kwartaal- en Jaarbox

Herken je dat? Je staat bij de drogist voor het schap met voedingssupplementen en je hebt geen idee welke producten bij je passen. Een kennis is ervan overtuigd dat jij je ook beter kunt voelen met aanvullende voedingsstoffen, maar jij twijfelt. Wat is het nut van voedingssupplementen? Wat heb ik nodig? Welk merk moet ik nemen? Kan ik de supplementen wel combineren met mijn medicijnen?

Als orthomoleculair therapeut begrijp ik dat het lastig is om de juiste keuzes te maken. Vertel mij meer over jouw leefstijl, persoonlijke eigenschappen en jouw doelen; ik help je bij het maken van de juiste keuze.

Met de gepersonaliseerde Vitamine Maand-, Kwartaal- of Jaarbox zorg ik ervoor dat je de juiste voedingssupplementen en alleen de beste kwaliteit ontvangt.

Maak kennis met de Vitmanie Maandbox. Enthousiast over het resultaat? Wil je nog meer gemak ervaren? Of wil je echt een verschil maken? Kies dan voor de Vitamine Kwartaal of de Vitamine Jaarbox. Het abonnement is eenvoudig aan te passen. Kies de box die bij je past en ik zorg dat het bij je thuis wordt bezorgd.

Je ontvangt voedingssupplementen afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en wensen. Ik lever alle producten in precies de juiste hoeveelheden. Hierdoor krijg jij altijd de beste kwaliteit, precies wat je nodig hebt. Er wordt niks verspild en je hebt geen onnodige kosten. De Vitaminebox bestaat uit een selectie van vitaminen, mineralen, spoorelementen, antioxidanten, fytonutriëmtem. kruiten, enzymen, vetzuren en/of eiwitten van alleen de beste leveranciers.

Je zet je gezondheid voorop! Daar help ik je graag bij.

Openingstijden

Je vindt Brigitta Kruse iedere maandagochtend van 09:00 tot 12:00 op de eerste verdieping bij Fitnesscentrum Ponsen.

Bestelde producten kunnen dagelijks bij de receptie van Fitnesscentrum Ponsen opgehaald worden. Kijk hier voor de actuele openingstijden van Fitnesscentrum Ponsen.

Zie ik je snel?

Loop gerust eens binnen voor een vrijblijvend advies op het gebied van gezondheid, voeding en aanvullende voedingsstoffen. De inloopmomenten zijn vrijblijvend en kosteloos. Een afspraak maken is niet nodig.

Heb jij nog vragen of wil je een afspraak maken? Vul het onderstaande contactformulier is of bel naar +31 6 83087608.