Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen!

Wij staan klaar voor je om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

Gastvrouw

Word jij helemaal enthousiast van fitness en ben jij goed in het omgaan met mensen? Dan is Fitnesscentrum Ponsen op zoek naar jou!


Wij zijn een fitnesscentrum met meer dan 35 jaar ervaring, waarbij een huiselijke sfeer en plezier bij het sporten centraal staan. Als gastvrouw bij Ponsen maak jij deel uit van een hecht team. Bij team Ponsen voel jij je snel thuis. Samen sta je sterker!


Wij zijn opzoek naar iemand die voor +/- 15 uur per week ons team komt versterken. Het liefste een ochtend-, middag- of avondblok op de donderdag en vrijdag, maar wij staan zeker open voor overleg. Hierbij zoeken we iemand die er voor open staat om ook 2 keer per maand een dienstje te draaien op de zaterdag of zondag.

Als gastvrouw ben jij het aanspreekpunt van onze leden. Je ontvangt onze leden, geeft antwoord op vragen en verzorgt de koffie en thee. Ben jij communicatief sterk, sociaal en vrolijk? Dan ben jíj de collega die wij zoeken!

Wat ga jij doen?

Het geven van rondleidingen

Nieuwe leden te woord staan en invoeren in ons systeem

Voert gesprekken met onze leden

Schenkt koffie en thee, smoothies of een ander lekker drankje

Wie ben jij?

Je vindt het leuk om mensen te helpen

Je bent zelfverzekerd, behulpzaam en sociaal

Wat krijg jij?

Een gevarieerde baan

Optie tot een vast contract

Eigen inbreng wordt gestimuleerd

Interesse?

Herken jij jezelf in de vacature en wil jij onderdeel worden van Team Ponsen? Reageer dan snel op de vacature! Stuur je cv en motivatiebrief naar Ponsen. Je kan snel en makkelijk solliciteren via de website.