Gezellig en ontspannen sporten doe je bij Ponsen!

Wij staan klaar voor jou om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

Diëtistenpraktijk Séline

Diëtistenpraktijk Séline staat voor een persoonlijke, toegankelijke en vernieuwende benadering. Doordat de diëtistenpraktijk ook op locatie Ponsen zit kan er optimaal worden gekeken naar de combinatie tussen bewegen en voeding. Wanneer je doelen hebt bij het sporten is voeding daar vaak een groot gedeelte van. Persoonlijke begeleiding staat centraal. Uiteindelijk moet jij je goed voelen over je eigen lijf met zo min mogelijk onzekerheden en/of klachten.

Wij vinden het belangrijk om zoek te gaan naar jouw wensen en behoeften. Op basis daarvan kunnen we samen een plan maken om jouw doel te verwezenlijken. Vaak is dit niet een volledig dieet, maar zijn het kleine aanpassingen die je leefstijl direct verbetert. Op deze manier zoeken we een plan dat goed vol te houden is en binnen jouw leven past.

Waarvoor kan je bij de diëtist terecht

Maag- en darmklachten of Prikkelbaar darm syndroom (PDS)
Overgewicht of Obesitas
Voeding en sport
Voeding bij kinderen
Ondergewicht of ondervoeding
Diabetes type I en II
Verhoogd cholesterolgehalte of bloeddruk
COPD
Klachten, mogelijk gerelateerd aan voeding 
Voeding en klachten na COVID-19 virus 

Natuurlijk kun je ook voor andere vraagstukken rondom voeding en leefstijl terecht bij de diëtist. Vanuit de basisverzekering is er een vergoedingen voor de diëtetiek. Dit betekent dat je in veel gevallen een gedeelte of uw volledige behandeling vergoed krijgt vanuit uw zorgverzekering. 

Bekijk voor meer informatie de website van Diëtistenpraktijk Séline.

Openingstijden

Diëtistenpraktijk Séline is op afpsraak geopend bij Sport- en Gezondheidscentrum Ponsen in Dinxperlo.

De afspraken kunnen gepland worden op de volgende dagen:

Dinsdag

Donderdag

Aanmelden

Aanmelden voor een consult of wil jij eerst nog wat meer informatie? Vul het onderstaande formulier in of bel naar +31 6 83952406