Familiär und in gutem Ambiente trainieren!

Wir begleiten und unterstützen dich dabei deine Ziele zu erreichen!

Gastvrouw

Bist du begeistert dich für Fitness und kannst du gut mit Menschen umgehen? Dann suchen wir genau dich!


Wij zijn een fitnesscentrum met meer dan 35 jaar ervaring, waarbij een huiselijke sfeer en plezier bij het sporten centraal staan. Als gastvrouw bij Ponsen maak jij deel uit van een hecht team. Bij team Ponsen voel jij je snel thuis. Samen sta je sterker!


Wij zijn opzoek naar iemand die voor +/- 15 uur per week ons team komt versterken. Het liefste een ochtend-, middag- of avondblok op de donderdag en vrijdag, maar wij staan zeker open voor overleg. Hierbij zoeken we iemand die er voor open staat om ook 2 keer per maand een dienstje te draaien op de zaterdag of zondag.

Als gastvrouw ben jij het aanspreekpunt van onze leden. Je ontvangt onze leden, geeft antwoord op vragen en verzorgt de koffie en thee. Ben jij communicatief sterk, sociaal en vrolijk? Dan ben jíj de collega die wij zoeken!

Deine Aufgaben

Führungen geben

Begrüßung neuer Mitglieder und deren Aufnahme in unser System

Führen von Gesprächen mit unseren Mitgliedern

Schenkt koffie en thee, smoothies of een ander lekker drankje

Dein Anforderungsprofil

Du hilfst gerne Menschen

Du bist selbstbewusst, hilfsbereit und sozial

Was wir dir bieten

Ein abwechslungsreicher Job

Option auf einen festen Vertrag

Wir fördern deinen Ideen

Du hast Interesse?

Erkennst du dich in der Stellenausschreibung wieder und möchtest du Teil des Team Ponsen werden? Bewirb dich dann schnell auf die freie Stelle! Bewirb dich mit deinem Lebenslauf und deinem Motivationsschreiben bei Ponsen. Du kannst dich schnell und einfach über die Website bewerben.